P1010846

Hornslet – stationsbyen lige nord for Aarhus

Hornslet ligger fordelagtigt placeret tæt på Aarhus, hvad enten du kører ad motortrafikvejen eller bruger de gode offentlige transportmuligheder, herunder den kommende letbane. Byen smyger sig om tre, grønne bækdale og ligger lunt placeret tæt på dejlige skove, det smukke Rosenholm Slot og i cykelafstand til en god badestrand ved Kalø Vig.

 

Hornslet er med 5604 beboere (2017) den næststørste by i Syddjurs Kommune, og har mange dagligvare- og specialbutikker, lægehus og andre serviceerhverv. Du finder også en biograf, bibliotek, kirke, skole, børnehaver og gode sports- og fritidsfaciliteter samt et aktivt foreningsliv.

 

Men alligevel er der mange, der er afhængige af en daglig transport til Aarhus i forbindelse med arbejde eller uddannelse. Nærbanen – der i dag har halvtimes drift – tager 35 minutter til Aarhus C, mens bussen (linie 100) tager 55 minutter for at nå ind til Banegårdspladsen i Aarhus.

Vi arbejder til stadighed for at få Aarhus Kommune til at forbedre vejforbindelsen til Hornslet.

Nu kan du få lavet pas og kørekort i Hornslet

Fra den 1. januar 2017 kan du bestille både pas og kørekort på Syddjurs Bibliotek i Hornslet, mandag - torsdag fra 12.00-18.00.

Der kan betales med kontanter, dankort og MobilePay.

Find en bolig i Hornslet

 

Hvis du søger en bolig i Hornslet, vil du opdage at priserne er noget lavere end i Løgten og i resten af Aarhus Kommune men højere end på Djursland, hvilket du kan se hos ejendomsmæglerne i Hornslet, Syddjurs Kommune udstykker nye grunde og djursBO bygger nye lejeboliger. Så vi er klar til jer.

Fra nærbane til letbane

Den 26. august 2016 sluttede togkørslen på strækningen mellem Odder, Aarhus, Hornslet og Grenaa. Det sker, fordi man begynder at opgradere nærbanen til Danmarks første letbane. Elektrificering og 
nye tog. Letbanen er desværre forsinket men forventes klar til indvielse og relancering foråret 2018. Vi glæder os!

FAKTA OM HORNSLET

 

5.604 indbyggere (2017)
1 skole
4 børnehaver
2 vuggestuer
Dagplejemødre
1 ældrecenter

1 lægecenter

2 tandklinikker
1 kirke
1 bibliotek
1 biograf
1 idrætsanlæg
2 idrætshaller
1 svømmehal
3 motionscentre
2 ridehaller
1 spejdercenter

Forsiden