Ambassadør for Syddjurs Kommune


Er du glad for at bo, hvor du bor i Syddjurs?

  • Kunne du tænke dig at bidrage til at få flere til at se lyset i Syddjurs?

  • Er du en del af en børnefamilie?

  • Så er det lige dig, vi leder efter til vores ambassadørkorps

Læs også om en ambassadørfamilie i Lokalavisen Kalø Vig

Hvad kræver det?

At være ambassadør kræver blot, at du gerne vil bidrage til at tiltrække flere borgere til Syddjurs og dele din viden om dit lokalområde med potentielle tilflyttere. Det betyder, at dit navn, din adresse og telefonnummer må stå på det kommende, nye micro-website, og at tilflyttere må ringe til dig.

Hvor meget telefonsnak skal jeg regne med?

Måske bliver du kontaktet fem gange om året, måske én, måske slet ikke. Og bliver du kontaktet, er det helt op til dig, om du ud over samtalen vil byde på noget. Det kunne være en kop kaffe, en bid aftensmad, en rundtur i nabolaget, eller hvad du har lyst til. Og du skal selvfølgelig bare være åben om de styrker og svagheder, du synes, dit område har.

Er der hjælp at hente?

Den 30. juni var Syddjurs Kommune vært for et ambassadørseminar i Rønde Hallen. Du kan finde oplægget her med baggrunden for indsatsen og konkrete tips til ambassadørtjansen her: http://kortlink.dk/ambassadørseminar/mnu7

Hvad kan jeg ellers hjælpe med?

Har du og din familie lyst til at dele jeres glæde ved at bo i Syddjurs, er I meget velkomne til at bruge hashtagget: #detdertæller på både Instagram og Facebook, når I deler opslag, som er relevante for potentielle tilflyttere.

Det er selvfølgelig også en god idé at fortælle om Syddjurs, hvis du har venner i Østjylland, der går i flyttetanker.

Vil du melde dig som ambassadør – eller har du spørgsmål – så skriv til Ole Bjarke Nielsen, kommunikationskonsulent i Syddjurs Kommune på: obn@syddjurs.dk


FIND:
FEATUREINDLÆG
NYESTE INDLÆG
Forsiden